UX & UI Design.

Onze oplossingen zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook tot in de puntjes uitgedacht. Wij gaan voor positieve impact. Dit bereiken wij door jouw product of service te ontwerpen met de wensen en behoeftes van de gebruiker in gedachten, kritisch te kijken, iteraties te maken en dit vast te houden tot de development fase. Dit doen wij voor organisaties die ons raken. Wij houden ervan samen stappen te zetten. Met jou als opdrachtgever, bedenken en ontwerpen wij het gewenste product waar wij beide warm van worden. Onze kennis en expertises in UI en UX design versmelten wij met kennis die wij absorberen tijdens innovatiesessies met experts en co-creatie sessies met gebruikers. Dit in combinatie met jouw blik op de branche komen wij gezamenlijk tot de beste producten en services.

Wat is het?

User Interface design (UI) is het vertalen van jouw product of dienst in een passend jasje. Elke pixel uitgedacht en perfect gepositioneerd. Een goede UI is cruciaal voor het overbrengen van jouw boodschap en de ervaring van de gebruiker.

User Experience design (UX)  zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring door het optimaliseren van de toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en interactie van een product of dienst. Hierbij richten wij ons op uitdagende en complexe problemen, vaak met een maatschappelijk tintje.

UI en UX design gaan vaak samen. Mooie, passende ontwerpen en daarbij het creëren van een prettige gebruikerservaring hebben een enorme invloed op de conversie, merkperceptie en klanttevredenheid. Door gebruikersonderzoek om te zetten in mooie prototypes en die te testen, kunnen wij de ultieme ervaring ontwerpen vanuit het perspectief van de gebruiker.

Aanpak.

We beginnen altijd met het bepalen van ons einddoel, begin with the end in mind. Dit is belangrijk om alle blikken van betrokkenen bij het team de juiste kant op te krijgen. En om erachter te komen op deze aanpak wel jouw probleem oplost. Om je gebruiker te begrijpen zullen we eerst beginnen met het doen van design research. Wellicht moeten we überhaupt nog aannames valideren in een design sprint voordat we gaan ontwerpen en bouwen.

Zodra we de problemen op tafel hebben en het einddoel hebben bepaald kunnen we starten met brainstormen waar ideeën op een vlotte manier met elkaar uitwisselt worden. Geen idee is ons gek genoeg, wij stappen graag uit onze (digitale) comfort-zone.

De volgende fase uit het concretiseren van de concepten door deze te verbeelden. Dit doen wij bijvoorbeeld door het maken van schetsen of storyboards. Op deze manier worden alle concepten overdraagbaar en kunnen wij deze communiceren met jou als opdrachtgever.

Het maken van prototypes en het testen op gebruikersvriendelijkheid is onze volgende stap. In de laatste fase doen we er alles aan om het eindproduct piekfijn te realiseren met een aantrekkelijk, functioneel en betekenisvol ontwerp. Ook na de lancering kunnen we dit blijven onderhouden en verbeteren.

Wat levert het op?

We ontwerpen producten of diensten die mensen in beweging zetten. In opdracht of waar wij denken extra betekenis te kunnen geven maken wij onze eigen creaties. Met ons eigenzinnig en divers team van gedreven designers en developers die een uitdaging niet uit de weg gaan! Of het nou gaat over apps, animaties, services of websites; ontwerpen doen wij altijd met de grootste zorg. Een goed ontwerp maakt producten bruikbaar en verbetert het vertrouwen en de interesse van de gebruiker. Wij leveren met lef, passie en zorg een pixel-perfect, gebruiksvriendelijk en onderscheidend ontwerp!

Diensten.

Ook een sessie boeken?

Schiet er bij direct een interessant vraagstuk te binnen waar je graag een passende oplossing voor wilt hebben?

Bekijk onze andere services.

Design Research.

Design Sprints.

Branding & communicatie.